Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólam

Rólam

 

Gyerekkoromban nem tudtam, hogy mi leszek, ha nagy leszek, de egy biztos volt: mindig lesz a munka mellett időm arra, hogy kimenjek a lovamhoz a lovardába minden nap. Olyan munkát akartam végezni, ami valamennyire kapcsolódik a lovakhoz, akkor is, ha nem velük foglalkozom, de mindig velem vannak lélekben a munkám során.

Nőhöz méltóan imádom a divatos táskákat, mindig találtam egy olyat, amit nem bírtam otthagyni az üzletben. Ezek után megfordult a fejemben, hogy mennyire lehet nehéz megvarrni egy táskát, hát mit ne mondjak, nem egyszerű. :) Eleinte csak magamnak varrtam táskákat, ezeken még zabla sem volt. Majd 2016-ban megszületett az első zablás táska, és vele együtt az LN Design márka is. Ezeket a táskákat a mindennapi élethez terveztem, de közben, ha ránézel eszedbe jut a lovad, és a lovarda hangulata. Így boldogabban várod a suli vagy a munka végét, hogy rohanhass a lovacskádhoz.

2018 elején gondolkoztam olyan kulcstartókon, amik lovacska alakúak. Eleinte csak színes és vicces kinézetű lovacskákat készítettem, de nem sokkal később elkészültek az első lószín alapján készült kulcstartók. Ma már ezeket festett láb és fej jegyekkel is el tudom készíteni, így a lovad kicsinyített mása mindig és mindenhol veled lehet! Nekem feldobja az egész napomat, amikor ránézek a mini Trickymre.

kiss, Niki